• bereikbaar van 10:00u -21:00u
  • langskomen op afspraak mogelijk
  • voordelig en betrouwbaar
  • no cure no pay

Bedenktijd en Retourneren


Bedenktijd en retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@luciencomputers.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Uw product ruilen is ook mogelijk, u kunt hiervoor contact opnemen met info@luciencomputers.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retourneren kan in overleg binnen 14 dagen, het aankoopbedrag wordt binnen 3 werkdagen teruggestort als aan alle retourvoorwaarden is voldaan.

Voorwaarden

  • Het product dient in dezelfde staat te zijn als deze naar u is verzonden en mag geen sporen van gebruik vertonen (producten die al met gebruikssporen door ons verstuurd zijn uitgezonderd) software, softwarevouchers of digitale licenties kunnen niet geretourneerd worden.
  • De verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een fout van onze kant (verkeerd product, verkeerde omschrijving b.v.)
  • Stuur het product pas terug nadat u contact met ons heeft gehad omtrent de retournering.
  • U bent zelf aansprakelijk voor de retourzending totdat deze bij ons is afgeleverd, zorg dus voor een goede verpakking en verzendmethode.