Betaling


Ideal

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Voor het betalen met iDEAL worden er geen extra kosten in rekening gebracht. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Klarna

Als u een Klarna account heeft kuntu ook van deze betalingsdienst gebruik maken, dit kan gekozen worden bij het afrekenen van uw bestelling.

 

PayPal

Wij accepteren betalingen met PayPal, na uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de PayPal pagina waar u de betaling in order kunt maken. Orders die zijn betaald met PayPal kunnen alleen verzonden worden naar het adres dat gekoppeld is aan uw PayPal account. 

 

Contant of Pin bij afhalen

Bij het afhalen van een bestelling in Barendrecht (let op, alleen mogelijk op afspraak !) kan er contant betaald worden, via pin, via een Tikkie, overschrijving ter plekke met bankapp.